Temponizer udvider sin tilstedeværelse inden for vikarbranchen ved at opkøbe Consendo Systems’ softwareløsninger AXP og Paycheck. Med opkøbet får Temponizer mulighed for at integrere Consendos unikke funktioner og teknologier i sine eksisterende og fremtidige produkter og tjenester. Samtidig overføres Consendo Systems’ kundeportefølje til Temponizers løsning.

Consendo Systems’ erfarne softwareudviklere bliver en del af Temponizers udviklingsteam, hvilket fordobler virksomhedens udviklingsressourcer. Temponizers administrerende direktør, Claus Rasmussen, ser denne udvidelse som en win-win situation for både nuværende og fremtidige kunder og ser frem til at byde velkommen til Consendos kunder.

Begge Consendo Systems’ stiftere, Lars Lamp Hansen og Jan Hansen, fortsætter i Temponizer og er overbeviste om, at medarbejdere og kunder går en lovende fremtid i møde med det høje kundefokus, kulturen og visionerne i Temponizer.

Temponizer blev stiftet i 2011 og blev en del af Visma i november 2021. Med opkøbet af Consendo Systems får virksomheden en medarbejderstab på 23 og er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen Gazelle de seneste tre år.