Om os

Hvem og hvad er Temponizer

Virksomheden Temponizer er sat i verden for at hjælpe vikarbureauer med at optimere deres forretning. Det gør vi gennem Temponizer-systemet, der effektiviserer arbejdsprocesser, sikrer besparelser og øger dækningsbidraget.

Temponizer begyndte sin rejse mod at blive nordens bedste softwareplatform for vikarbureauer i 2011. Det hele startede med blot en medarbejder, som stod for både salg og udvikling af Temponizer-systemet.

Som virksomheden voksede sig større, blev der ansat flere medarbejdere til at varetage de forskellige områder af Temponizer.
I dag er virksomheden omtrent et dusin medarbejdere og vokser stadig støt. Visionen er stadig den samme; at være den bedste platform for vikarbureauer på markedet.

Temponizer tror på gennemsigtighed og driver derfor en virksomhed med en overskuelig virksomhedskonstruktion, hvoraf der er en bestyrelse, som er med til at drive Temponizer i den rigtige retning.
Udviklingen i Temponizer er meget data-driven; vi udvikler hvad kunderne ønsker og der går sjældent langt fra en god idé til en udviklet feature, som kunderne kan få glæde af.

Vi tror på et tæt samarbejde mellem udvikler og bruger

Den bedste løsning kommer af det bedste samarbejde. I kender branchen og jeres behov, mens vi kender til systemerne bagved. I fællesskab, kan vi derfor skabe det bedste produkt og gøre dagligdagen til en leg.

Mød holdet bag Temponizer

Vi er en blandet landhandel hos Temponizer, da vores hold er bestående af mange talenter med forskellig baggrund. Vigtigst af alt er, at vi har et godt samarbejde og formår at skabe resultater vores kunder er glade for.

Bestyrelsen i Temponizer A/S

Claus Rasmussen

Adm. Direktør

Claus er indehaveren og starteren af Temponizer. Claus indgår i den daglige drift som adm. direktør og arbejder ligeledes med programmeringen af Temponizer.

- Afdeling Grenå

Søren Christiansen

Formand

Søren er formand for Temponizers bestyrelse og bidrager med ideer til Temponizer via sine mange års erfaring fra AS3, men også som investorer i Hungry.dk.

Christer Hasse Leth Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Christer indgår i Temponizers bestyrelse og bidrager med hans mange års erfaring indenfor stordrift igennem flere selskaber som Solido A/S.

Medarbejdere i Temponizer A/S

Den evige motor

Mia Bennetzen

Projektleder

Mia får store projekter til at køre på skinner og sørger for at opsætte idéer til kravspecifikation.

- Afdeling Grenå

Henrik Madsen

Onboarder

Henrik sidder i onboardingen i Temponizer og er klar til at sørge for at alle nye kunder kommer godt i gang med systemet. Udover dette har Henrik en stor viden om Temponizer.

- Afdeling Grenå

Charlotte Larsen

Bogholder

Charlotte er udover at være kontorets mor en fantastisk bogholder, som holder styr på Temponizers økonomi - helt ned til sidste øre.

- Afdeling Grenå

Supporterne

Peter Jørgensen

Supporter

Peter sidder i supportafdelingen i Temponizer og sørger til dagligt for at generelle supportsager og ikke mindst opkald bliver besvaret.

- Afdeling Grenå

Kim Mikkelsen

Supporter

Kim sidder i supportafdelingen i Temponizer og sørger til dagligt for at generelle supportsager og ikke mindst opkald bliver besvaret.

- Afdeling Grenå

Christian Kajsing

Supporter

Christian er med i supportafdelingen som en teknisk kvalificeret sparringspartner, som kan dykke ned i koden og se præcist hvad der foregår.

- Afdeling Grenå

Programmørerne

Mads Edelskjold

Udviklingschef

Mads er udviklingschef i Temponizer og står for at planlægge den generelle strategi, som sikrer, at Temponizer udvikler systemet på en systematisk måde.

- Afdeling Grenå

Mira Andresen

Programmør

Mira er en af Temponizers programmører som får udviklet præcis de opgaver, som kunderne gerne vil have.

- Afdeling Grenå

Jonas Bronée

Programmør

Jonas sidder i udviklingsafdelingen og indgår i den daglige udvikling af Temponizer.

- Afdeling Grenå

Sebastian Nyholm

Programmør

Sebastian er vores første programmør i Søborg, som sidder og udvikler på at gøre Temponizer platformen bedre, dag for dag.

- Afdeling København

Nikolaj Jepsen

Programmør

Nikolaj er nyeste skud fra stammen. Nikolaj er ansat som programmør i Temponizer, og kommer til at indgå i den daglige udvikling af kundeønsker.

- Afdeling København