Vi har længe gået med ønsket om at få opdateret vores hjemmeside.
Informationen var gammel og udseendet ligeså. Den seneste tid har derfor stået på hårdt arbejde, for at finde den bedst mulige løsning.
Vi er derfor spændte på at præsentere jer for vores nye hjemmeside.

En hjemmeside, som giver et bedre indblik

Vi har sigtet efter en hjemmeside, hvor samspillet mellem siderne skal hjælpe dig rundt, så du nemt kan finde de informationer du leder efter.
Derudover har vi lagt et stort stykke arbejde i at tegne et billede af Temponizer, så i kan se hvem vi er og hvad vi står for.

Temponizer er ikke bare et system, vi er et hold dedikerede mennesker af forskellige baggrund, som elsker at gøre hverdagen nemmere for andre ved at udvikle brugervenlige applikationer.

På den gamle hjemmeside, var mange informationer manglende og adskillige funktioner blev derfor først synliggjort for dem som kendte systemet.
Det synes vi er forkert og synd, da alle skal have mulighed for at se, hvilket fantastisk system Temponizer er blevet og hvilke muligheder der gemmer sig bag.

Simpel & informationsrig

Den nye hjemmeside er optimeret ud fra 2020-mulighederne (og ja, den er responsive, så du kan besøge den fra alle slags enheder), men vi har undladt at tilføjde en masse fede animationer som man ellers til tider ser, da det bruger alt for mange ligegyldige ressourcer. Vi går nemlig op i performance, da vi ved hvor irriterende det er at arbejde på et sløvt system.

Alle funktioner i Temponizer er beksrevet og synliggjort, så man nemt kan skabe sig et overblik. Ligeldes illustrerer vi hvordan et typisk forløb mellem Temponizer og vores kunder fungerer. Vi ønsker nemlig at være gennemsigtige og åbne, da vi mener det fører til det bedste samarbejde.

Men tag et kig på siden og gå på opdagelse i hvad Temponizer åbner op for af mulighder. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂